13-годишната Иванина Колева спечели званието „Гласът на Европа“

0

13-годишна пловдивчанка спечели званието „Гласът на Европа“ и стипендия на ISCART – Международната академия за култура и изкуство със седалище в Лугано, Швейцария.

Талантливата певица Иванина Колева, с ръководител Руми Иванова, впечатли с изпълненията си световно известните музиканти на академията по време на Summer Campus 2023 в Бургас.

Иванина спечели стипендията на ISCART и ще се обучава по системата и изискванията на Тринити Колидж, а също така извоюва правото да участва в концертите Kids Voice Malta и La Forza della Musica Italiana.

Младата певица получи висока оценка от музикалните светила: маестро Енцо Компаньоли – диригент на оркестъра на „Сан Ремо“, известния италиански певец Джани Теста, и световноизвестния бас и солист в Метрополитън опера в Ню Йорк – маестро Валентин Пейчинов, пише dir.

Десетки години Академията ISCART от Лугано се занимава с откриване и подпомагане на млади таланти в началото на поемат професионалния път на сценическото изкуство, давайки им възможност да застанат рамо до рамо с големи звезди на световния шоу бизнес и да бъдат забелязани на международната сцена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.