Вижте какво предсказва Нострадамус за 2023 г.

0

Трета световна война, „небесен огън върху кралската сграда“, идването на антихриста… вижте какво предсказва Нострадамус за 2023 г.

В един малък пасаж за предстоящо морско унищожение, Нострадамус предсказва: „Като слънцето главата ще опали сияещото море: Живата риба на Черно море почти ще се свари“, пише nypost.com.

Това се проверява, тъй като последните изследвания показват, че много от най-често консумираните видове риби могат да бъдат изправени пред изчезване, като пряк резултат от затоплянето, т.е. затоплянето на океаните на Земята, причинено от изменението на климата.

Бъкингамският дворец в пламъци

Нострадамус прогнозира, че 2023 ще се види „Небесен огън върху кралската сграда“.

Разбрано буквално, това може да означава, че метеор се е насочил право към Бъкингамския дворец, изгаряйки го. По-метафорично, принц Хари и Меган Маркъл, които наскоро издадоха „бомбена“ поредица от Netflix, описваща тъмните дела, извършени срещу тях от Двореца, се прицелиха с различен вид мощ, осветявайки и събаряйки репутацията на кралското семейство, каквото го познаваме.

Трета световна война

Нострадамус пише, че 2023 ще намери света въвлечен в: „Седем месеца голяма война, хора мъртви поради зло.“

Това може да се приложи, макар и малко късно за опустошителния конфликт в Украйна, който досега беше белязан от военни престъпления и голям брой цивилни жертви. По отношение на „злото“, което обвинява Нострадамус, насаждане на омраза, раздаване на смърт, Владимир Путин се доближава доста до олицетворението.

Пророчеството сочи, че конфликтът ескалира в пълномащабна световна война през идната година, която, като се имат предвид заложените ядрени арсенали, може да се равнява на апокалиптични нива на унищожение. Но почакайте! Става по-зле!

Антихристът идва

Нострадамус пише, че през или около 2023 г. „Антихристът много скоро унищожава тримата. Двадесет и седем години неговата война ще продължи. Невярващите са мъртви, пленени, заточени. С кръв, човешки тела, вода и червена градушка, покриваща земята.”

Изненадващо за никого, антихристът е жаден за кръв, което означава, че може да се спотайва под лъжите на много световни политици.

Със споменаването на войната и невярващите, които са „мъртви, пленници или заточени“, има силна индикация, че антихристът може да е самият Путин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.