76-годишната Шер забърса 36-годишно гадже: Пише ми песните, щастлива съм

0

Шер сподели, че е „развълнувана“ от създаването на музика със своя нов приятел и продуцент.

76-годишната легенда на попкултурата казва в интервю за „E! News“: „Отивам в Англия, за да направя два албума. Някои от песните, които Александър ми даде, много ме развълнуваха. Той е продуцент и писател и прави всичко, така че съм щастлива“.

Тя продължи още, че „се опита да влезе във форма“ за плановете за турне по-късно през годината.

Изпълнителката на Believe и преди е говорила за 40-годишната разлика между нея и 36-годишния Александър Едуардс, с когото започна да се среща през 2022 г., след като го срещна на Седмицата на модата в Париж.

„На хартия това е някак смешно“, спомена Шер в предаването The Kelly Clarkson Show. „Но в реалния живот се разбираме чудесно. Той е страхотен. А аз не приписвам на мъжете качества, които те не притежават“.

„ЛЮБОВТА НЕ ПОЗНАВА МАТЕМАТИКАТА, А ВИЖДА“, написа в Туитър акаунта си Шер през ноември 2022 г. Но по-късно си изтри туита.

На Коледа миналата година Шер показа диамантения пръстен, който ѝ подари Едуардс, и каза, че би искала да го покаже на покойната си майка Джорджия Холт, която почина на 96-годишна възраст по-рано същия месец.

Тя не е единствената известна жена, с която Едуардс се е срещал. Той беше женен за Амбър Роуз, от която има дете – Слаш Електрик Александър Едуардс.

Носителката на наградата „Грами“ Шер заяви пред Кларксън: „По-възрастните мъже просто не ме харесват чак толкова много“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.