89-годишната София Лорен си счупи бедрена кост

0

Легендата на италианското кино София Лорен е била приета по спешност в болница, след като паднала лошо в банята в дома си в Женева.

Вследствие на инцидента, актрисата е получила няколко фрактури на бедрената кост, които са наложили бърза операция. Синовете на София – 55-годишният Карло-младши и 50-годишният Едоардо, са били до нея през цялото време, докато тя е била в болницата.

Новината за състоянието на легендарната актриса беше разкрита от екипа на нейната едноименна верига ресторанти, които споделиха за инцидента на страницата си в Instagram.

„Падане в дома й в Женева причини фрактури на бедрената кост на г-жа Лорен. След успешна операция сега тя ще има период на възстановяване с последваща рехабилитация. За щастие всичко се нареди по най-добрия начин и дамата ще се върне при нас много скоро. Целият екип на ресторант „Sophia Loren“ използва възможността да й пожелае бързо възстановяване“, пише в поста на екипа й.

Във вторник София Лорен трябваше да отвори четвъртия ресторант от веригата си в Бари, където да получи и плакет за почетен гражданин на града. Заради инцидента обаче, всички нейни ангажименти са били отменени.

Припомняме, че 89-годишната Лорен се появи във филма на Netflix от 2020 г. „The Life Ahead“, режисиран от нейния син Едоардо, който й спечели награда „David di Donatello“ за най-добра актриса. София играе оцеляла от Холокоста, която се свързва с 12-годишен нигерийски имигрант.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.