Адам Сандлър ще получи приза „Икона на публиката“

0

Актьорът Адам Сандлър ще бъде почетен с приза „Икона на публиката“ на предстоящите награди „Изборът на публиката“ (People’s Choice), съобщи ЮПИ и БТА.

От 1990 г. до 1995 г. Сандлър е част от актьорския състав на популярното комедийно шоу „На живо в събота вечер“, в което изгражда оригинални персонажи като Оперния човек. 

През 1995 г. на екран излиза първият му комедиен филм „Били Медисън“.

Наградата „Икона на публиката“ е признание както за комедийния талант, който Адам Сандлър демонстрира във филми като „Били Медисън“, „Щастливият Гилмор“, „Сватбеният певец“, „Баща-мечта“, „Мистър Дийдс“, така и за работата му над драми като „Нешлифовани диаманти“, „Баскетболна звезда“ и предстоящия „Астронавт“. 

По-рано беше оповестено, че певецът, композитор, актьор и носител на „Грами“ Лени Кравиц ще получи отличието „Музикална икона“ на наградите „Изборът на публиката“.

Отличията – единствените в Холивуд, които обхващат киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката, ще бъдат раздадени на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния. Водещ на наградната церемония ще бъде Симу Лиу, познат с ролите си във филми като „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“ и „Барби“. 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.