Адел внезапно се оказа омъжена

0

Певицата Адел изненадващо потвърди слуховете, че се е омъжила за половинката си Рич Пол. Признанието дойде по време на комедийното шоу на Алън Кар, който е близък приятел на известната изпълнителка, която в последните няколко години претърпя пълна промяна.

Двама души от присъстващите в публиката вече потвърдиха новината, като публичното признание на певицата се случва малко след като преди време, говорейки за Рич в интервю, го нарече свой „съпруг“, пише „Daily Mail“. 

„Тази вечер присъствах на комедийното шоу на Алан Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката. Алан попита дали някой от присъстващите наскоро е сключил брак и Адел извика: „Аз“, споделя гост на събитието. Думите му се потвърждават и от друг присъстващ. „Когато той попита дали някой се е омъжил наскоро, тя извика: „Аз“. Беше толкова сладко и мило, но се случи буквално на самия край на шоуто“, разказва очевидецът.

По думите им Адел е била в компанията на своя приятелка и много се е забавлявала. „На нея не ѝ пукаше дали някой я разпознава, защото беше дошла да се забавлява на хумора на най-добрия си приятел“, обяснява присъстващ.

Засега официално потвърждение от екипа на певицата няма. Наскоро 41-годишният Рич, който е спортен агент, разказа, че с Адел много са си помагали и са се подкрепяли по време на двугодишната си връзка. Въпреки това той предпочете да не дава яснота дали двамата са сключили брак, обяснявайки, че „това са лични неща, които не са за медиите.“

Както е известно, носителката на куп музикални награди има 10-годишен син Анджело, който е плод на любовта ѝ със Саймън Конеки, за когото британката беше омъжена в продължение на три години. Преди време тя обяви, че е готова за още едно дете и нищо чудно, след новината за сватбата да чуем и такава за нейната бременност.  

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.