Актьорът, блъснат от снегорин: През цялото време бях в съзнание, с 30 счупени кости и пробит черен дроб

0

Актьорът Джеръми Ренър каза в интервю, че е счупил над 30 кости, получил е белодробен колапс и черният му дроб е бил пробит при инцидента със снегорин през януари, пишат щатските издания. За първи път той разкри всички поражения, които е претърпял.

Артистът, който е на 52 години, говори с водещата на новините на телевизионния канал АВС – Даян Сойър. Целият разговор обаче ще бъде излъчен на 6 април.

При инцидента той почиствал снега в имота си в щата Невада, когато снегоринът започнал сам да се движи, без да има никой зад волана му. Машината го премазала, докато той се опитвал да се качи в нея.

Бях в съзнание през цялото време„, каза звездата от „Наследството на Борн“, разказвайки за болката, която е изпитал.

Джеръми Ренър участва в множество продукции от вселената на „Marvel“, в два филма от поредицата „Мисията невъзможна“ и в други продукции. Номиниран е за награда „Оскар“ за най-добър актьор за ролята си във „Войната е опиат“ (2008) и за най-добър актьор в поддържаща роля за „Градът“ (2010), припомня БТА. Завръщането на Джеръми Ренър в Холивуд се очаква на червения килим за представянето на документалната му поредица „Rennervations“ на 11 април.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.