Алек, който си остана „Ергенът“: Маги и Надежда са ми като другари от войната

0

Ергенът Алек Младенов даде интервю за социалните мрежи на шоуто часове след неочаквания финал на третия сезон на сватовническото риалити, което завърши с неочакван край – той не избра нито една от двете си фаворитки Магдалена и Надежда, а се раздели с тях чрез видео послание, предизвикало много коментари.

„Чувствам Маги и Надежда като другари от войната“, заяви младият бизнесмен и призна, че в момента няма чувства и към двете.

Ето какво още каза Алек:

Съжаляваш ли за нещо, би ли направил нещо по различен начин?

Не. Може да не съм бил изцяло обективен и верен във всяко нещо, но съм реагирал по начин, който смятам за реден за себе си спрямо ситуацията. Взел съм си правилните уроци и това вече е зад мен. Това е животът просто.

Какво мислиш за това, че момичетата направиха първата крачка?

Аз правя първата крачка, но в тази ситуация там те правиха първата крачка. 

Какво е мнението ти за момичетата от предаването?

Усетих, че са хубави жени. Беше ми много приятно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, така и за тях, това е било едно много хубаво преживяване с много хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре.

В момента имаш ли чувства към Маги и Надежда?

Не.

Ако Маги и Надежда бяха тук, какво би им казал?

Ще ги прегърна, ще ги питам как са. С усмивка. Имам чувството, че те са ми като другари от войната. Като ветерани, като колеги и партньори ги чувствам заради общото преживяване там. Защото това приключение е веднъж в живота.

Ако същото се беше случило на сестра ти, какво би я посъветвал?

Първо ще наблюдавам средата, в която се случва. Ще се опитам да анализирам ситуацията за двете страни. И след това ще соча с пръсти. 

Повлияла ли е майка ти на избора ти?

Каквото и да кажа – хората ще си вадят изводи. Не, не ми е повлияла. Нямам намерение да се боря срещу хорското мнение. Моят живот си продължава със и без това предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви много! 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.