Антъни Делон: Баща ми не е добре

0

88-годишният актьор Ален Делон има проблем със здравето, а тези дни и наследниците му са в лоши отношения.

Антъни Делон, големият син на звездата на френското кино, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, пише сп. „Пари мач“.

Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим“, казва Антъни Делон. Според него, като е скрила информация за състоянието на баща им, сестра му „го е поставила в опасност“.

„Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост“, казва Антъни Делон.

Според него Анушка, „която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката“, където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е „действала от личен интерес“, като не ги е информирала за здравословните проблеми на баща им, предава БТА.

Антъни Делон признава, че 88-годишният актьор не се чувства добре. „Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен“, казва той.

Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души, но Антъни Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антъни Делон  е подал жалба срещу сестра си, „защото човек, който манипулира семейството си, е способен на всичко“.

Анушка Делон не е коментирала обвиненията на брат си.

Децата на прочутия актьор подадоха миналата година жалба срещу жената с която той живее – Хироми Ролен. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. Тя пък ги обвини в клевета, насилие и кражба.     

Припомняме, че през 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата си в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се е снимал в повече от 90 филма сред които „Роко и неговите братя“, „Гепардът“, „Басейнът“, „Зоро“, „Двама мъже в града“.

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна награда „Златна палма“ за цялостната си кариера в киното.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.