Ален Делон шокиран от изявленията на сина си, подава жалба срещу него

0

Звездата на френското кино Ален Делон бил „изключително шокиран от медийните разкрития, организирани от сина му Антъни“ и ще подаде жалба срещу него, като осъжда и коментарите, целящи да „навредят“ на него и на дъщеря му Анушка. Това съобщи адвокатът Кристоф Айела в изявление, изпратено до АФП и цитирано от БТА.

В интервю за списание „Пари мач“, публикувано в четвъртък, Антъни Делон казва, че баща му е „безпомощен“ и твърди, че е сезирал за поведението на Анушка полицията, но без да подава жалба.

Антъни обвинява сестра си, че не го е уведомила, че актьорът, който сега е на 88 години и получи тежък инсулт през юли 2019 г., не е издържал „пет когнитивни теста“ между 2019 и 2022 г.

„Кой баща би могъл да се примири с това?“, реагира звездата на френското кино, цитиран в прессъобщението, разпространено от адвоката му. Според адвоката Ален Делон „не може да понася агресивността на сина си Антъни“ и „още по-шокиращо“, „твърди, че е изкарал последната си Коледа“.

Адвокатът споделя, че Ален Делон „също така ми каза, че за разлика от Анушка, синът му Антъни никога (…) не се е интересувал истински от него и дори днес го вижда много малко“. Ален Делон бил на мнение, че Антъни отново се е възползвал от името му, за да получи публичност.

Ален Делон „ме помоли да подам жалба, първоначално за клевета. А също и да проуча необходимите процедури, за да бъдат прекратени заплахите срещу него и дъщеря му“, допълва адвокатът в изявлението, изпратено до АФП.

„Оставете ме на мира, оставете дъщеря ми на мира“, казал още Делон.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.