Алла Пугачова казала на Емил Димитров: „Махай се!“. А той бил в инвалидна количка

0

Емил Димитров-син: След проявеното неуважение баща ми само махна с ръка и каза: Карай…

– Г-н Димитров, в понеделник Алла Пугачова става на 75 години. Тя не крие, че благодарение на песента на вашия баща „Арлекино“ става известна. Той видя ли изпълнението на 7 юни 1975 г.?

– Не, гледаше как тя пее неговата песен по телевизията. И на другия ден отиде да я поздрави, защото песента беше много добре изпълнена. Оттогава те станаха близки приятели и често си говореха по телефона. Всичко беше прекрасно, когато бяха млади, по-късно обаче Алла много се промени.

– Какво имате предвид?

– Имам предвид, когато той беше вече доста болен и се придвижваше на инвалидна количка – 22 октомври 2004 година беше прощалният концерт в София, част от голямото турне в зала 1 на НДК.

– Да, според пресата тогава тя казала, че Емил Димитров е записан със златни букви в книгата на нейния живот.

– Може и така да е казала пред хората, не знам. Но когато отидохме с баща ми в гримьорната, аз бутах инвалидната му количка, тя се държа много хладно и неуважително, да кажа меко – неколегиално. Каза му, че не иска да го вижда на количката. Това бяха думите. Не му отдели и една минута в гримьорната.

– Може би е искала да го види здрав и в добро здраве.

– Е, каквото и да е искала да каже, не биваше с думите: „Махай се!“. Прояви изключително неуважение, все пак човеци сме. Тогава забелязах и аз, и баща ми, че тя много се беше променила. И с днешна дата виждам, че се е обърнала срещу собствения си народ, хората, които я направиха звезда.

– А как реагира баща ви на нейните думи и поведение?

– Ами по неговия си начин: „Карай, карай…“. Баща ми беше широко скроен, знаете. Това го нарани, но не го разплака. И след това спряха да се чуват изобщо. Да не говорим, че когато той си отиде от този свят, тя не изпрати нито букет, нищо, дори не се обади да изкаже съболезнования. Сякаш баща ми не е съществувал. Абсолютно неуважение. Хората се променят, така е, все пак и тя ще остарее. Нали знаете – колелото се върти за всички хора, за нея също.

– Алла казва в интервюта, че е благодарна на три държави за кариерата си – България, Украйна и Полша. Интересно, че Русия липсва. Това го казва преди войната.

– Тя стана супербогата благодарение на тогавашната власт, знаете. Интересно е това с благодарността – все едно Емил Димитров да благодари на Македония. Но това е друга тема.

– И накрая – били ли са интимни Алла Пугачова и вашият баща, както пише в руски сайтове.

– Реално погледнато, не знам нищо сериозно да е имало. И да е имало закачка, е било някаква забежка. Нямам потвърждение на тази информация.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.