Американски президент имал мокри изживявания с мъже!

0

Вгей скандал се забърка един от президентите на САЩ. Лъснаха дълго пазени тайни.

В писмо от 80-те години излизат наяве сексуалните авантюри на един от първите мъже на Щатите, за които дори не сме и подозирали.

Сексуалните фантазии на бившия президент Барак Обама на тема “хомосексуалност” излязоха наяве, след като писмо, което той изпрати до бившата си приятелка през 1982 г., наскоро беше публично оповестено. Обама, тогава на 21 години, пише през ноември 1982 г. на Алекс Макниър, с която е имал връзка по време на престоя си в Occidental College в Лос Анджелис.

Политикът засяга темата за хомосексуалността в писмото, като признава, че „обича да прави любов с мъже всеки ден, но във въображението си“, както съобщава New York Post, който получи това противоречиво писмо, пише Blic.

Барак Обама, бивш президент на САЩ

Барак Обама описва склонността си към подобни блянове като начин да се дистанцира от настоящето и потенциално да избегне повтарящите се театрални сцени на земното съществуване.

„Що се отнася до хомосексуалността, трябва да кажа, че вярвам, че това е опит да се дистанцираме от настоящето, може би отказ да увековечим безкрайния фарс на земния живот“, гласи предполагаемото писмо от Обама, който продължава да признава ежедневната си връзка с мъжете, но само в сферата на въображението.

Виждате ли, правя любов с мъже всеки ден, но във въображението си “, пише той в писмото, за което съобщава „Пост“.

Писмото, на повече от 40 години, е адресирано до бивша приятелка и се появява отново благодарение на задълбочено интервю, проведено от биографа Дейвид Гаро.

„Всички сме хора, не жени или мъже“

Обама изследва концепцията за андрогинно мислене, изразявайки желанието си за перспектива, която обхваща хората като цяло, вместо да ги разделя в полови категории. „Умът ми е много андрогинен и се надявам да навляза повече в него, докато не започна да мисля за хората като за хора, а не като за жени, които са различни от мъжете“, каза той .

Въпреки всички признания, Обама заявява в писмото, че е приел мъжката си идентичност и е решил да живее според нея. „Но когато става въпрос за тялото ми, виждам, че съм станал мъж и физически в живота избирам да приема тази непредвидена ситуация“.

Когато Обама и Макниър прекратяват връзката си, тя решава да цензурира по-явните части от писмото.

Носителят на наградата „Пулицър“ историк Гароу успява да намери тези пасажи от писмото и ги прави част от биографията си „Изгряваща звезда“. В момента писмото е собственост на университета Емори , който не разрешава фотографирането му. Но Харви Клеър, приятел на Гароу, успя да препише цензурираните сегменти на ръка и да ги сподели с автора. След това Клер даде скритите части от писмото на пощата.

Припомняме, че Обама е женен за съпругата си Мишел от 1992 г. и двойката има две деца. В миналото той беше против гей браковете, но очевидно промени решението си и през 2015 г. помогна за легализирането на еднополовите съюзи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.