Андреа Банда за връщането си на екран: Нямайте големи очаквания!

0

Андреа Влъчкова, популярна като Андреа Банда Банда, е новият водещ на „Вечерното шоу“ по БНТ, което се излъчва всеки четвъртък. Първото й предаване е тази вечер, а Lupa.bg видя какво написа инфлуенсърката преди старта на шоуто:

„Шолото започва утре вечер. Препоръчвам нагласата да е като моята: нямайте големи очаквания, а пък ако нещо ви хареса – ще съм щастлива.
Първият гост в първото предаване, което водя сама е Николаос Цитиридис. Имам 100 смешки по този повод, но забравих да ги кажа в епизода.
Извън тях, стори ми се някак много специално да е точно Додо. Защото, когато битиви обявиха, че той ще води, се зарадвах ужасно много. Казах си “Браво, менче! Щом дават нещо толкова голямо на някого като него – от моето поколение и с това чувство за хумор, може следващата да съм аз!”.
“Вечерното шоу” на бнт НЕ е от late night жанра, но да кажем, нали Всичко в България е относително.
И си говорихме много яки неща, даде ми много ценен съвет в първи епизод, който за съжаление не послушах, а ми беше нужен за трети. Нали ги снимаме едно след друго.
Накратко, за себе си искам да съм над нещата и ако може да се забавлявам тия 20 епизода, за него искам най-яките неща на света.
Иначе имаме самия Боро Първи, жесток пичага и нейно Величество Мила Михова. Четвъртък, 21ч бнт“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.