Анджелина Джоли показа новата си татуировка

0

Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е тайна за никого, като тя направи дебют на най-новата си придобивка само преди дни, при появата си на червения килим.

ТВ камерите и фотоапаратите на представителите на медиите успяха да уловят в кадър пресния надпис на ръката й, докато тя позираше и разговаряше с журналистите на премиерата на мюзикъла The Outsiders, на който е продуцент.

Новият й татус е разположен върху лявата й предмишница и има препратка към мюзикъла, адаптиран от класическия едноименен роман от 1967 г., написан от С.E. Хинтън.

Свежото й мастило изписва думите stay gold, което героят Джони казва на Понибой, за да му напомни винаги да остане верен на себе си.

Междувременно Анджелина каза, че за нея е „чест“, че е работила по продукцията. Тя изглеждаше невероятно в метална златистата рокля, с която беше облечена, съчетана с ръждиво наметало.

В момента Джоли е въвлечена в съдебен процес с бившия си съпруг Брад Пит, заради френското им шато. Но въпреки драмите, които се случват в личния й живот, тя успя да ги загърби и да се появи с широка усмивка на събитието.

На премиерата към нея се присъедини и 15-годишната й дъщеря Вивиен. Двете са работили заедно по проекта, тъй като тийнейджърката се интересува от театър.

В изявление миналата година Джоли каза, че дъщеря й „ми напомня на майка ми, тъй като не се фокусира върху това да бъде център на вниманието, а да бъде подкрепа на други творци“.

„Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как може да допринесе“, продължи актрисата, предава Дир.бг. „Не мога да опиша колко съм развълнувана за този мюзикъл. Да направи своя дебют на Бродуей и очаквам с нетърпение да споделя тази нова адаптация на The Outsiders със света.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.