Анджелина Джоли за развода с Брад Пит: Загубих възможност да живея свободно

0

В ново интервю за WSJ Анджелина Джоли разказва за последиците от развода си с Брад Пит. Според актрисата животът ѝ се е променил много. „Част от това, което се случи след развода е, че загубих възможността да живея и пътувам толкова свободно. Ще се преместя веднага щом мога“. Тя призна, че с удоволствие би живяла в Камбоджа.

Актрисата заяви, че не харесва Холивуд – той не може да се нарече „здравословно“ място. „Израснала съм на доста глухо място. От всички места по света Холивуд определено не е здравословно място.“ Тя добави, че е израснала близо до него, затова никога не е смятала Холивуд за нещо важно или впечатляващо, предаде БГНЕС

Анджелина допълва, че ако днес отново трябва да избере сфера на дейност, не би избрала актьорската кариера: актрисата не харесва факта, че трябва постоянно да споделя лични подробности от живота си и е постоянно под светлината на прожекторите. „Когато започнах, не очаквах, че ще бъда толкова изложена на публично внимание и ще трябва да споделям толкова много“. Анджелина е родена в семейството на актьорите Джон Войт и Маршелин Бертран.

Джоли признава, че сега почти няма „социален живот“: има малко приятели и общува предимно с децата си. Освен това сред близките ѝ познати има няколко бежанци. „Хората, които са преминали през трудности, са много по-честни и по-общителни и аз се чувствам по-спокойна с тях. Защо ми харесва да прекарвам времето си с хора, които са оцелели? Те са се сблъскали с толкова много неща в живота, че това помага да придобиеш не само сила, но и човечност“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.