Анелия спря участия заради годеника си Любомир

0

Анелия рязко е намалила броя на изявите, които приема. Наша проверка показа, че брюнетката има само по 4-5 участия на месец, а преди за същия период имаше по 10-12 ангажимента. Причината не е, че клубовете нямат интерес, а изпълнителката се съобразява с годеника си Любомир Захаринов, пише в. „Уикенд“.

Милионерът не забранявал на половинката му да пее, както правят мъжете на Мара Отварачката, която след всеки възлюбен спира да извива плейбек, а Анелия искала да е всяка минута до Любо. Тя не желаела да оставя Захаринов вечер сам, защото се опасявала да не му писне да е без жена и да я замени.

„Нормално е да иска да е с него, а не да кръстосва страната и клубовете. Заради това е намалила участията си. Като забременее, сигурно ще спре да пее за поне година. Самата Анелия преди време призна, че мъжът трябва да се грижи за прехраната в дома, а жената за уюта“ – коментират близки до звездата на фолка, която е много влюбена в богаташа.

Приятелки на фолк дивата издават, че Анелия ревнувала бясно Захаринов, който пък въобще не бил обсебващ мъж. Наскоро бившата на Коко Динев разиграла сцена на ревност в столичен мол.

„Откъде накъде?! И коя е тя, че да й обръщаш внимание?! Харесваш ли я?! Харесваш ли я, те питам?! Ако да – ами обръщай се и заминавай при нея, какво правиш тук?! Изобщо не ми пука и пет пари не давам какво ще правите заедно“, крещяла ядосаната Анелия, докато Любо вървял плътно до нея и се опитвал да я успокои, но без успех.

Не става въпрос за изневяра, а просто за приятелка на бизнесмена, която изпълнителката от лекия жанр не одобрявала и подозирала, че харесва мъжа й. Самата певица неведнъж е признавала, че е адски ревнива, а Любомир по никакъв начин не показвал чувствата си и това още повече я подлудявало.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.