Аня Пенчева влезе в попфолка (СНИМКИ)

0

Актрисата Аня Пенчева направи дебюта си в попфолка. За пръв път вечният секссимвол на родните кино и театър склонява да участва във видеоклипове на изпълнители от лекия жанр. В рамките на седмица Аня се появи в две премиерни фолкпродукции. Първата от тях е дует на дижджей Дамян, който навремето се прочу като част от група „Тутурутка“, съвместно със сръбската турбофолк легенда Миле Китич. В клипа към парчето „Ти си топ“ Пенчева играе милионерска съпруга на колегата си Христо Гърбов.


Актрисата с Христо Гърбов, Миле Китич и диджей Дамян на снимачната площадка на песента „Ти си топ”

Двамата живеят в луксозно и аристократично имение, а Дамян и Китич са тяхна прислуга. Богаташкото семейство заминава на почивка с лъскавия си мерцедес, а прислугата вдига чалга купон в имението им, придружен с алкохол и голи жени. В клипа Пенчева носи черен костюм с пайети, а прическата с руси букли допълва имиджа ѝ на богаташка.

Кадър от клипа на Миле Китич и диджей Дамян

Вторият чалга клип, в който Пенчева се появи в главна роля, е към песен на младата фолксензация Фики Стораро. В него тя играе майка на изпълнителя и е тотално неузнаваема, носейки черна перука с бретон. Във видеото полуголият и татуиран Фики плаче в скута на Пенчева, изповядвайки любовната си мъка.

Певецът Фики коленичи пред Пенчева

И за двете продукции Аня със сигурност е получила солидни хонорари. Актрисата съвсем не е първата, приела подобен ангажимент. Редица нейни колеги вече могат да се похвалят с по няколко участия в чалга клипове. Сред пионерите бе Асен Блатечки, който е участвал в продукции на Глория и Мария. Христо Мутафчиев пък се снима в клип на Ивана.


Аня в ролята на майка на фолкзвездата Фики Стораро

Латинка Петрова има куп участия и дори вече не помни имената на чалга изпълнителките, в чиито клипове се е снимала. Най-скандална и одумвана обаче бе появата на Цветана Манева в клип на Азис. Нейното участие в парчето на ромския славей „Познаваш ли ме?“ преди години разтърси културните среди у нас и предизвика остри полемики в социалните мрежи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.