Арестуваха Лоренцо! Синът на Софи Маринова спипан с наркотици

0

Лоренцо – 21-годишният син на попфолк певицата Софи Маринова е арестуван в София, след като у него било намерено бяло прахообразно вещество, съобщи Нова тв.

Униформени от Пето районно при СДВР спрели за проверка автомобил, шофиран от 36-годишен мъж. В колата пътувал и 29-годишен, който е известен на МВР и бил обявен за издирване.

В колата се намирал и синът на Софи Маринова – Лоренцо, у когото столичните полицаи намерили мелничка и пликче с бяло прахообразно вещество, съобщи още Нова тв.

Работата по случая продължава.

През октомври миналата година Лоренцо беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари, след като свърши работата. Пред разследващите синът на попфолкзвездата отрекъл да има нещо общо с това.

„Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва. Всеки, който ме познава знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ“, написа тогава Лоренцо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.