Арестуваха Жерар Депардийо, тормозил сексуално две жени

0

Френският актьор Жерар Депардийо е бил задържан в полицейски участък в Париж, след като бил обвинен в сексуално насилие от две работнички на снимачната площадка.

Твърди се, че 75-годишният актьор, който вече е разследван за множество подобни престъпления, включително изнасилване, е тормозил продуцентския персонал на снимачната площадка на два филма – Les Volets Verts – The Green Shutters, който излезе през 2022 г., и Le Magician et les Siamois – The Magician and the Siamese, който излезе през 2015 г.

„Г-н Депардийо беше призован да се яви в полицейски участък днес и в момента е задържан. Той е разпитван за две предполагаеми сексуални нападения, извършени през 2014 г. и 2021 г.“, казва източник от полицията. Депардийо категорично отрича всички обвинения срещу него.

Първата жалбоподателка споделя, че е била нападната през септември 2021 г., когато актьорът я докоснал интимно, обгърнал я с крака и използвал груб език срещу нея. Твърди се, че свидетел е успял да го откъсне от жената.

По-късно Депардийо заяви: „Извинявам се, защото е необходимо да се извиня“, но продължи да нарича жената „уличница“, каза източник пред новинарското издание BFM.

Втората жалбоподателка казва, че е била нападната през март 2014 г. по време на снимките на късометражния филм Le Magician et les Siamois, в Дуе-ла-Фонтен, близо до Нант, в западна Франция.

Адвокатът на двете дами каза, че доказателствата сочат „сексуално насилие, тормоз и малтретиране“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.