Ариана Гранде с шокиращо разкритие: Години наред си слагах филъри и ботокс

0

Певицата Ариана Гринде направи изненадващо разкритие, откровено признавайки, че през годините е претърпяла огромно количество козметични процедури.

Във видео, което засне за онлайн изданието на „Vogue“, изпълнителката призна, че години наред си е поставяла ботокс на лицето и филъри в устните. Когато била на 25 години обаче осъзнала, че е прекалила и решила да преустанови употребата им. Ариана обясни, че е решила да сподели това с феновете си, за да няма никакви тайни от тях.

„Имах чувството, че се крия. Дълго време за мен красотата беше начин да се скрия. Сега вече не е така, може би, защото вече не си слагам ботокс и филъри“, разказа 30-годишната звезда.

Все пак тя даде да се разбере, че макар засега подобни процедури да не са на дневен ред, не изключва възможността в бъдеще отново да започне да ги поставя.

„Един ден може да започна отново. Не знам. Подкрепям всичко, което ви кара да се чувствате щастливи. За себе си знам, че искам да виждам заслужените си бръчки, които са се образували от смях и от плач. Надявам се, че линиите от смях ще стават още по-дълбоки, затова и се старая да се смея повече и повече. За мен остаряването е нещо прекрасно„, заяви Гранде във видеото, докато представяше на публиката ежедневния си разкрасителен режим.

А дали фейслифтингът е нещо, което би могла да си направи в бъдеще? Ариана споделя, че е възможно, но това е въпрос, който би било по-добре да бъде сериозно дискутирано преди човек да се подложи на подобна интервенция.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.