Ариана Гранде се разведе, плаща над 1 млн. долара на бившия си мъж

0

Ариана Гранде и Далтън Гомес финализираха развода си след близо три години брак.

Решението на Върховния съд на Лос Анджелис за разтрогване на брака им стана официално във вторник, шест месеца след като 30-годишната Ариана подаде молба за развод с 28-годишния брокер на недвижими имоти.

Бившите съпрузи се разделиха преди повече от година, според съдебните документи, и тъй като двойката имаше предбрачен договор, нямаше деца и нямаше значителни правни спорове при раздялата, това позволи разводът да премине бързо и чисто през съдебната система.

Условията на споразумението им бяха договорени през октомври и двойката трябваше само да изчака необходимите шест месеца, преди заповедта на съдията да влезе в сила.

Съгласно споразумението Ариана ще направи еднократно плащане от 1 250 000 долара на бившия си съпруг без бъдеща издръжка, предаде дир.бг.

Тя също така ще му даде половината от приходите от продажбата на дома им в Лос Анджелис и ще плати до 25 000 долара за адвокатските му хонорари.

Подобно на по-голямата част от разводите в Калифорния, в молбата за развод на Ариана се посочват непреодолими различия като причина за раздялата.

Двамата започнаха да се срещат през януари 2020 г. и бяха под карантина заедно по време на пандемията. Те се появиха заедно във видеото към благотворителния сингъл на Джъстин Бийбър Stuck With U през май същата година и обявиха годежа си през декември.

Сватбата им се състоя на малка частна церемония в дома на Ариана в Монтесито, Калифорния, на 15 май 2021 г. Раздялата им беше обявена през юли 2023 г., като Ариана подаде молба за развод през октомври.

Източници казаха, че те са се опитали да оправят брака си „преди месеци, но това се е провалило“. Твърди се също, че Далтън е отлетял до Лондон през януари в последен опит да спаси брака на двойката.

Скоро след като раздялата им стана публична, тя премина към противоречива връзка с настоящия си приятел и колега от Wicked Итън Слейтър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.