Ариана Гранде заживя с новото си гадже

0

Източници потвърдиха пред изданието „Us Weekly“, че певицата, която наскоро бе обвинена, че го е „откраднала“ от жена му – Лили Джей, живеят заедно в Ню Йорк.

„Итън информира приятелите си и бившата си съпруга, че живее с Ариана в Ню Йорк“, казва запознатият. „Те са наистина щастливи и са един за друг“, допълва. По негови думи „всички приятели на Ари го обожавали“.

Това изненадващо развитие във връзката на Гранде и Слейтър идва по-малко от година, след като се запознаха по време на снимките на „Wicked“ в Лондон. Преди да се обвърже със Слейтър, 30-годишната певица бе омъжена за Далтън Гомес. В рамките на година съвместен живот, накрая Ариана подаде молба за развод, като посочи, че са имали „различни интереси“. Освен това световните медии информираха, че всъщност от доста време преди да се разведат официално, са били в „отворена връзка“, пише Дир.бг.

През юли Слейтър също подаде молба за развод с Лили Джей, от която има син. Двамата бяха заедно от 10 години. Източници заявиха пред американското издание „Page Six“, че Джей е била „съсипана“, щом разбрала за връзката на бившия й мъж с Гранде. Малко след като новината обиколи света, пред „Page Six“ Лили си позволи да я обвини, заявявайки, че „Ариана не уважава останалите жени.“

„Семейството ми е съсипано“, допълни тя в интервю за изданието.

Що се отнася до Слейтър и певицата – и двамата не са говорили публично за отношенията си, нито откога са във връзка. Въпреки това привидно потвърдиха, че са нещо повече от приятели, след като бяха забелязани в Дисниленд на 22 септември.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.