Арнолд Шварценегер с ултиматум към 25-годишния си син, подложил го на строга диета

0

Арнолд Шварценегер е бил подложил сина си Кристофър на строга диета и упражнения като част от планът му за отслабване през изминалата 2022 г.

Според източници на изданието „Radar Online“ бившият професионален бодибилдър, превърнал се във филмова звезда, е помогнал на 25-годишния младеж да влезе във върхова форма, като го е накарал да следва диетата, която самият той прави. По техни думи Крис се е сблъскал с „твърдата ръка“ на баща си, който е безкомпромисен, що се отнася до здраво тяло и организъм. Причината била, че години младият мъж се е борил с ниското си самочувствие. По думи на запознатите, именно девизът на Арнолд „стягай се или заминавай“ е свършил работа.

Година по-късно „Крис изглежда невероятно“, казват негови близки пред изданието, които допълват, че макар баща му да го е подложил на „този ад“, той е останал доволен от резултатите.

Неговият брат Патрик също е минал по този път, като в началото е тежал 185 кг. Но след интензивни тренировки и ставане сутрин в 5 ч., изградили у него навик, който му помогнал да свали натрупаните килограми.

Що се отнася до Шварценегер-старши – той е седемкратен носител на титлата „Мистър Олимпия“ и по-рано тази година разказа подробно пред изданието „Men’s Health“ за постигането на уелнес цели, като обясни, че „за много хора първата стъпка е най-трудна“, пише Дир.бг.

Според него е важно да се изготви план за действие и бавно да се върви към целта. „Намерете нещо, което ви е лесно и приятно да правите… След като започнете, ключът е да поддържате темпото… Мотивацията е мимолетна, но рутината е това, което ни води напред“, каза актьорът. „Трябва да превърнете това в ежедневие. Правете всичко, което можете, всеки ден в продължение на месец, а след това надграждайте.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.