Българка в римейка на мексиканския хит “Богатите също плачат”

0

Българската актриса Добрина Кръстева играе в римейка на “Богатите също плачат” – един от най-популярните мексикански сериали.

Тя е позната на зрителите с ролите си в редица хитови мексикански поредици като “Италианската булка”, “Непокорните”, “В името на любовта” и др.

Когато е на 2 години, 54-годишната днес Добрина заминава с родителите си за Мексико. През 1975 г. започва кариерата си като танцьорка, а като актриса – през 1988 г. Учила е в Центъра за театрални изследвания под ръководството на Ектор Мендоса и Хулио Кастийо.

През 1998 г. Добрина Кръстева се омъжва за мексиканския драматург Флавио Гонсалес Мейо, с когото имат трима синове.

Сега тя ще се появи отново в българския тв ефир в модерната версия на “Богатите също плачат”, заснета през 2022 г. по оригиналната теленовела от 1979 г.

Мариана Виляреал (Клаудия Мартин) е смирена млада жена, израснала в бедност и лишения, чиято съдба се преобръща на 180 градуса, след като по случайност спасява живота на Алберто Салватиера (Гилермо Гарсия Канту) – един от най-влиятелните бизнесмени в Мексико. В знак на благодарност той решава да отвори вратите на дома си за нея, превръщайки я в равноправен член на семейство Салватиера.

В луксозното имение Мариана се запознава със сина на Алберто – Луис Алберто (Себастиан Рули) – един от най-желаните ергени в страната, известен с бохемския си начин на живот и безбройните си авантюри. Верен на стила си, първоначално той се опитва да съблазни скромната девойка, но впоследствие намеренията му стават сериозни и между двамата се заражда красива любовна история.

Мариана и Луис Алберто обаче трябва да преминат през многобройни перипетии, за да успеят да преодолеят класовите си различия и да разрушат бариерата на социалните предразсъдъци.

Тази позната любовна история между бедно момиче и богат момък е разказана в 60 епизода в съвременната адаптация на “Богатите също плачат”. 

Главните герои в кадър от филма
Главните герои в кадър от филма

Поредицата е римейк на едноименния мексикански сериал от 1979 г., наредил се сред най-награждаваните, продавани и превеждани латиноамерикански новели на всички времена.

През 2022 г. телевизионният гигант “Телевиса” се заема със задачата да заснеме модерна версия на вечния хит с Вероника Кастро и Рохелио Гера. Главните роли в новата версия са поверени на младата актриса Клаудия Мартин, добре позната на българските зрители с превъплъщението си на Марина в “Без твоя поглед”, и секссимвола на мексиканското кино и телевизия Себастиан Рули (“Руби”, “Срещу вълните на живота”, “Изпепеляваща страст”). Автор на оригиналния сценарий е кубинската писателка Инес Родена.

60-те епизода на “Богатите също плачат” (2022 г.) се гледат средно от 1 500 000 зрители пред екраните в Мексико, като химията между Клаудия Мартин и Себастиан Рули се оказва ключова за феноменалния успех на новата версия на легендарната история.

Сериалът се излъчва всяка делнична вечер от 18,30 ч по bTV Lady и онлайн на VOYO.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.