Бащата на Анджелина Джоли – Джон Войт, пак в София, този път снима два филма

0

Бащата на Анджелина Джоли участва в екшън и фентъзи

Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, почти се пренесе да живее в България. В рамките на по-малко от година той снима четири филма в София. В момента пак е тук за новите си две ленти. Едната е Strangers – екшън, в който действието с много каскади, престрелки и кървави убийства се развива в нашата столица. Вторият филм е озаглавен “Утопия” и е с еротични кадри. Историята разказва за бъдеще, в което жените са роботи, използвани за плътски удоволствия.

През май 84-годишният холивудски актьор застана пред камерата у нас за лентата с работно заглавие Shadow Land. В нея той влезе в ролята на бивш президент на Щатите, чиито кошмарни сънища се превръщат в реалност.

През октомври Джон Войт се върна в България, за да участва в Man with no past на режисьора Джеймс Бамфорд, който също вече прекарва доста време у нас. Въпросната лента събира различни епохи в един сюжет. Бащата на Анджелина Джоли влезе в ролята на лошия герой, който поръчва отвличането на дете. Снимките и на четирите филма с негово участие са в “Ню Бояна”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.