Белослава проговори след като я хванаха да кара пияна: Полицаят ми направи услуга, бях прегоряла

0

След като през юли миналата година Белослава беше задържана за шофиране под влиянието на алкохол, а в началото на 2024 г. съдът ѝ наложи условна присъда, певицата сложи край на публичното си мълчание.

В интервю за предаването „Преди обед“ изпълнителката разкри какво е довело до инцидента и как той е разтърсил и променил живота ѝ из основи.

„Белослава премина през един много интересен процес, през едно ново училище, бях на училище цяла година. В началото на 2023 г. аз заявих, че повече няма да пея. Уморих се. Хората не знаят, че ние не се занимаваме само с това да пеем, да сме на сцената и да творим, ние се занимаваме с всичко останало. Шоубинзесът в България е минималистичен и всичко зависи от нас. Уморих се, исках да стана анонимна, в пълния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефонът. И както е казал народът: „Внимавай какво си пожелаваш“, сподели Белослава пред Жоро Тошев.

„Бързах за всичко – репетиции, участия, за вкъщи, за приятелите, бързах, докато разхождам кучетата, докато се храня, аз не слушах. Прегорях, станах робот, а за мен като артист, това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря, а аз разбрах колко грешки съм правила с това бързане. Аз навсякъде съм много активна, бях позабавила смисъла“, разказа още певицата.

Най-много я боляло, че когато паднала под камъните и ударите, страдали близките ѝ, които гледали как замерят с камъни любимия им човек. „Но това е голям урок за всички нас, ние много се обичаме, ежедневно имам подкрепата им. Трябваше да мине време, за да осъзная колко тази грешка ми е помогнала“, разказва още Белослава.

Днес тя е готова отново да се върне към сцената и музиката, като един от „виновниците“ е внучката ѝ Яна.

„Не съм смятала, че в навечерието на своите 50 години, аз съм способна да изпитам нови емоции, нова обич, друга обич и тя е безгранична. Аз съм влюбена до уши, Яна стана моя муза. Даде ми нови крила, нов смисъл, нова красота. Откакто тя се появи, аз не мога да се позная, аз летя. Започнах много да пея и това отвори страница за музика, която, за почти 25 години певчески път, не съм се осмелявала да пея друго освен своята авторска музика. И сега ще отворя вратата към нещо ново – пея световна пиеса на различни езици, плюс авторската музика. И така си хвърлих ръкавица. Видях друга Белослава, хареса ми и искам да се предизвикам“, откровена е певицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.