Bestnews.bg разкри: Юксел взима 8 бона заплата, плаща 100 лева общински наем

0

Драмите за Юксел Кадриев не свършват. Той загуби делото в съда, което водеше срещу община „Красно село“ за тяхно разпореждане да напусне общинското жилище, в което пребивава от 2011 г. насам. Кадриев живее във въпросния имот от 75 кв. метра срещу символичните 100 лева на месец, но вече ще трябва да търси нов дом.

Сега в мрежата са направо потресени от ситуацията, а също и от факта, че поне засега от телевизията, чието лице е той, мълчат по казуса.

„bTV нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда? Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края.

Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен“, гласи коментар в мрежата, цитиран от „Уикенд“.

В същото време звездата на bTV се разписва срещу „скромните“ 8000 лева месечна заплата, но пък живее в апартамент за социално слаби, уточни източник на Bestnews.bg.

Наглостта вбеси окончателно зрителите, които не му спестиха словесните си шамари.

Някои дори се шегуват, че на Кадриев трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.