Bestnews.bg видя: Преслава яхна любимата кола на Цар Киро

0

Преслава яхна любимият на Цар Киро мерцедес G класа „Брабус“ на стойност 400 000 лева. Изпълнителката от лекия жанр шпори из софийските улици с последен модел червен джип на немския автомобилен гигант, видя Bestnews.bg.

Цената на мощното возило е 200 000 в евро, т.е., 400 000 лева. При това цената е без допълнителни екстри, иначе сумата скача до милион. Изпълнителката на „Новата ти“ изглежда като истинска мутреса в „кубчето“, както е известен този модел на немския автомобилен гигант. Добричлийката събира очите на шофьори, пешеходци и на съкварталците си в елитния столичен квартал „Бояна“.

Певицата печели повече от добре, тъй като продължава да е сред изпълнителите с най-висок хонорар – 12 000 лева за изява. Всеки месец Преслава има поне по 15 участия, които правят около 180 000 лева приходи.

Като се приспадне дължимия процент на „Пайнер“, й остават чисто над 100 бона. Доходите на половинката й Павел, който е бивш наркодилър средно ниво, а сега се представя за „земеделски инвеститор“, са далеч по-скромни.

Със същия модел мерцедес G класа „Брабус“ се придвижва внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил Рашков – Цар Киро.

Ангел Рашков има в гаража си „Брабус“ G 65 AMG, който е решен в турскосиньо. Този модел джипове са високооценени и предпочитани от любителите на високите скорости.

Няколко нашенски мафиоти също се придвижват с „Брабус“. Сред тях е дясната ръка на Брендо – Георги Семерджиев – Жоро Шопа, но неговият джип е брониран и струва над 1 млн. лв. Колежката на Преслава Алисия също шофира „Брабус“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.