Билалов със скръбна вест: Отиде си моят приятел Николай Икшов

0

Скръбна вест съобщи бившият вече водещ на предаването „Стани богат“ Михаил Билалов. Той сподели, че е починал актьорът, продуцент и бизнесмен Николай Ишков.

„Тази нощ си отиде моят приятел Ники Ишков. Благодаря за срещите. Светъл път, приятелю!“, написа бившият водещ на „Стани богат“.

Николай Ишков, който си е отишъл тази нощ на 62-годишна възраст, е познат на зрителите от култовите сериали „Съни бийч“, „Връзки“ и „Под прикритие“.

Миналата есен той спешно постъпи в болница заради сериозен здравословен проблем, но така и не стана ясно от какво боледува.

Ишков е роден е на 27 февруари 1962 г. във Варна. Завършил е ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1987 г. в класа на доц. Богдан Сърчаджиев със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ Между 1987 и 1989 г. е актьор във Вариететен театър в Габрово и работи с режисьора Вили Цанков.

От 1990 г. е продуцент, лицензиран към Националния филмов център. Финансира специализация по компютърна анимация в Париж на режисьора Златин Радев.

Добре известен е и в спортните среди. През 1994 година Николай Ишков става президент на футболния клуб „Спартак“ Варна, а от 1997 г. до 2004 г. е и негов собственик.

Десетилетието му начело на тима е едно от най-успешните в историята му и сините варненци постигат едни от най-големите си успехи.

Между 2014 и 2017 г. е директор на Зала „Арена Армеец София“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.