Бивш министър на кабинета „Петков“ се извини за провалената промяна

0

Бившият транспортен министър Николай Събев поиска извинение от хората, които са го последвали.

Моля всички, които ме последваха, за да направим България по-добро място като Променим системата политически, да приемат моите извинения, написа във Фейсбук бившият министър на транспорта от правителството на „Продължаваме промяната“. 

„Не се справих. Реших, че са назряли условията и хората имат нужда от промяна. Извинете ме. Подведох ви“, допълва Събев, който е и най-големият дарител на „Продължаваме промяната“. 

Коментарът е направен след като вчера бе обявено, че ще има национално отговорно правителство с втория мандат на ПП-ДБ и подкрепа от ГЕРБ-СДС срещу ротация на премиерите. Пръв за 9 месеца ще е Николай Денков, а след него на този пост трябва да застане Мария Габриел.

Предстои да бъде оповестено общото решение на коалицията ПП-ДБ и доуточняване на детайли на програмата на предстоящото правителство. 

Николай Събев се оттегли от политиката след 48-ото Народно събрание, като съобщи, че повече няма да се кандидатира за депутат, но остава свързан с „Продължаваме промяната“. 

След последните избори друг негов пост разбуни политическите духове. 

„Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП“, гласеше публикацията на бившия транспортен министър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.