Бивш състудент на рапъра Пи Диди: В университета публично преби приятелката си с колан

0

Оказва се, че историята на насилие на скандалния Шон „Диди“ Комбс датира още от студентските му години, когато е пребивал многократно тогавашната си приятелка с колан пред очите на други студенти. Това сподели човек пред сп. Rolling Stone, който е видял с очите си сцената между двамата.

Източникът, останал анонимен, разказва пред медията, че случката се развила в края на 80-те години в университета „Хауърд“. „Шон беше бесен. Крещя й с пълно гърло. После започна да я налага с колан пред всички.“

По негови думи студентите, които станали свидетели на ужасната случка, се опитали да ги разтърват, но без успех. „Казах му да се разкара от нея. Държеше се като луд и я биеше.“

От Rolling Stone информират, че са се опитали да се свържат с потърпевшата, която им отказала коментар. Според разследването им се оказва, че Комбс още оттогава имал репутация на избухлив човек. Анонимният източник посочва и потвърждава, че е „имал склонност към манипулиране и контролиране“. „Искаше хората да се страхуват от него.“

Попитан и адвокатът на Шон за коментар, той отговори следното: „Г-н Комбс не може да коментира висящи съдебни спорове и не може да се занимава с всяко твърдение, подето от пресата от какъвто и да е източник, независимо колко ненадежден е той.“

Комбс започва да учи в „Хауърд“ през есента на 1987 г., но напуска след втората година, за да преследва кариера в развлекателната индустрия. Той се завръща отново в престижното училище през май 2014 г., за да произнесе реч при откриването на учебната година и да получи почетна грамота.

Музикалната звезда последните месеци влезе в заглавията с това, че е упражнявал насилие над жени в продължение на десетилетия и е използвал властта, която има в шоубизнеса, за да ги накара да мълчат.

Първа, която се осмели да проговори публично, е една от бившите му приятелки Касандра Вентура, още позната като Каси. Тя заведе дело срещу музиканта, с когото имаха връзка в продължение на 11 години, преди да се разделят през 2016 г. Каси го обвини в изнасилване и малтретиране „повече от десетилетие“.

„След години в мълчание и тъмнина най-накрая съм готова да разкажа историята си и да говоря от свое име и в полза на други жени, които са изправени пред насилие и малтретиране във връзките си“, каза тя в изявление. Също така го обвини, че я е принуждавал да прави секс с други мъже и че той е заснемал актовете.

След дълъг спор в съда обаче двамата се споразумяха. Повече подробности по „сделката“ адвокатите на двете страни отказаха да предоставят.

Няколко месеца по-късно обаче тяхната сага отново влезе в заглавията, когато CNN разпространи видео от 2016 г. как Шон влачи Каси по земята. Видеото, което медията разпространи, е от охранителни камери и се вижда как изпълнителят удря, блъска и рита тогавашната си половинка. След като стана клипът публично достояние и се разчу, рапърът се извини публично. В Инстаграм профила си Шон заяви, че поведението му е непростимо и добави, че е отвратен от това, което вижда. „Наистина съжалявам“, казва той, съобщава Дир. бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.