Бивше гадже на принцеса Беатрис почина от свръхдоза наркотици

0

Бившият приятел на принцеса Беатрис, Паоло Лиуцо, е починал от свръхдоза наркотици, пише в. The Sun.

Изданието посочва, че мъжът си е отишъл на 7 февруари, а тялото му е било транспортирано до родния му Лонг Айлънд. От полицейското управление в Маями коментираха, че смъртта на Паоло „се разследва“. Те допълниха, че най-вероятно става въпрос за приемане на свръхдоза опиати.

След като вестникът оповести скръбната вест, приятел на Лиуцо заяви пред таблоидите, че преди да си отиде „видимо не е изглеждал добре“. Той допълни също, че едно от хобитата му включвало хазарт. „Този начин на живот бе истински опасен и всички се страхувахме как ще завърши Паоло. Винаги взимаше пари от нас, за да си изплати заемите. Хазартът го завъртя.“

От своя страна представители на бившата му Беатрис коментираха пред The Sun, че принцесата е била „съкрушена“ от смъртта на Паоло.

Двамата започват връзка през 2005 г., когато Беатрис е на 17, а Паоло на 24 години. Любопитен факт е, че малко преди да започнат да се срещат, Лиуцо е обвинен в непредумишленото убийство на Джонатан Р. Дюшателие, негов състудент в Колежа на Светия кръст, след като двамата влизат в пиянска свада. По-късно обвинението му е променено на нападение и побой и вместо затвор, той полага 100 часа общественополезен труд. Когато връзката му с Беатрис става обществено достояние, той е върнат в САЩ за нарушаване на тригодишния си изпитателен срок, който впоследствие е удължен с шест месеца. Двамата с Беатрис не издържат дълго заедно и година по-късно се разделят. Тогава в интервю за The Sun Паоло заяви, че никога не е бил влюбен в нея. „Не бях сигурен дали искам да имам сериозни отношения с Беа.“

През 2009 г. Лиуцо, за когото се смята, че е наследил богатството си от баща си, отново попадна в заглавията на вестниците, тъй като катастрофира с кола под наем в австралийския Голд Коуст. Следват още обвинения, този път в измама и притежание на кокаин. Таблоидите съобщават, че преди смъртта си е работил като консултант в областта на изкуството, съобщава Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.