Бившият зет на Николина Чакърдъкова: Само държах ножа, тримата се наръгаха, докато ме биеха

0

Бившият зет на народната певица Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов, разказа в профила си във Фейсбук своята собствена версия за боя в гърменското село Балдево преди седмица, в който бе замесен. По думите му той се е защитавал, което коренно се различава от досегашните разкази.

Малко след полунощ в неделя пред заведение в селото имало сбиване, при което трима души получиха прорезни рани в ръцете и крака. Те бяха настанени в болница без опасност за живота. Задържан за 24 часа бе Симеон Бакалов, а после освободен. Прокуратурата не е повдигнала обвинения, но води досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда.

Бакалов, който също е пострадал, доказал увредата си с медицинско. Твърди и, че си е направил тест за наркотици, който бил отрицателен и че ако има наранявания по другите участници в сбиването, са получени при самозащита.

Ето какво пише Бакалов:

„Мисля, че всичко, което се изписа по мой адрес, е невярно, а и мисля, че дължа обяснение поне на близките и познатите си. На 25 август, петък пристигнах в Гоце Делчев с майка ми да видим децата ми. На 26 август прекарах целия ден с двете си деца и майка ми, като в 21 часа сложихме децата да спят. Майка остана при тях и аз излязох да се видя с приятели. В 23.30 часа моя позната ме покани да се видим в селото. Тръгнах с такси с моя приятел Илия Карпатов към Балдево. Там се настанихме в заведение. Още с влизането обаче ми направи впечатление, че освен нас, има още една компания от 15-18 души. Бяха във видимо нетрезво състояние, говореха на висок тон, някои голи до кръста.

Всички бяха мъже на възраст между 25-50 години. Употребяваха алкохол. След около 15 минути тонът на съседната маса взе да се повишава и усетих, че коментират мен и моя приятел. После започнаха подмятания откъде сме, какви сме и т.н. Започнаха да говорят, че аз съм лицето, направило ПТП преди три седмици в същото село“.

Тук Бакалов уточнява, че наистина по това време имало ПТП, причинено от него, което определя като леко. Ударил паркиран автомобил, а пострадали нямало. Твърди, че не е употребявал алкохол и отдава инцидента на слабо осветление и подценяване на ситуацията, а на собственика, който нямал Автокаско, платил 1500 лева. „И всичко бе уточнено и решено в самата вечер“, разказва още бившият зет на Чакърдъкова. И се връща на момента с напрежението между компаниите в нощта на сбиването:

„Тази компания си търсеше с какво да ни предизвика и да си намери причина да ни пребие. Единият от масата Георги К. – Патката, в неадекватно състояние дойде на нашата маса, започна да крещи какви сме ние, несвързани неща за ударената кола, с която той няма нищо общо и т.н. Отговорих му, че съм заплатил абсолютно всичко и че случаят е решен. Той продължи да говори несвързани неща, като вече започна да отправя заплахи, че „живи няма да излезем оттам“. Всички гледаха вторачено в нас двамата с Илко Карпатов. Тогава му казах: „Илко, тук ще имаме проблем, викай такси“.

Когато агресивната компания видя, че ние не откликваме на агресията им и дори си плащаме сметката, дойде друг човек от тяхната маса – Кирил П. Каза, че „ще ядем много бой“ и от там живи няма да излезем. Извади от джоба си нож размаха го и го прибра. Доста притеснени, с Илия Карпатов станахме и се насочихме към таксито, когато мъжът с Кирил П. ме хвана през врата взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че „тази вечер съм негов“, както и че ще ме „изкорми като прасе“.

Бакалов опитал да се освободи и казал, че искат просто да си тръгнат без проблеми. Под захвата на споменатия мъж, зетят на народната певица и приятелят му все пак излезли навън, но били избутани в тъмна уличка близо до заведението. Бакалов повишил тон, когато Георги К. се заканил на 1-годишната му дъщеря със сексуални намеци.

„Той ме удари, започна да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме абсолютно всички от масата, няма стари, няма млади, всички наред, псувайки ме, с невероятна агресия ме ритаха и удряха с всякакви предмети. Когато Кирил П. ме удряше с твърд предмет, който се оказа бокс със сгъваем в него нож, който по-рано размахваше. Единственото нещо, което правех, да се седя сгушен и да си пазя главата, а компанията агресори се бутаха кой да ме рита и псува. В един момент видях ножа на Кирил на земята, в краката му, взех го и го стиснах здраво в ръката си. Неговата рана е в ръката и тя е получена в опит да ме бие. Кременлиев конкретно, който има рана в бедрото, докато ме бие и рита, падна върху мен. Боят спря, когато всеки от тях се самонарани, докато ме бие“, разказва още Бакалов. След това с приятеля му побегнали.

Той споделя и че е в развод със съпругата си Мария Чакърдъкова, с която не живеел от осем месеца, но били в прекрасни отношения.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.