Бизнесдамата Ваня Ламбева връчи приза за журналистика на годишните награди „Мисис Дама на годината“

0

Бизнесдамата Ваня Ламбева бе сред ВИП гостите на церемонията по връчването на годишните награди „Мисис Дама на годината“.

Ламбева отново успя да впечатли с шармантен цикламен тоалет, подбран специално за вечерта. Бижутата й бяха ненатрапчиви и се сливаха с цялостния й аутфит.

Ваня Ламбева също е носителка на титлата „Мисис Дама на годината“ и като такава имаше честта  да връчи тазгодишния приза в категория „Журналистика“  на Александра Томова – създател и главен редактор на списание CodeLife.

Отскоро около Ваня Ламбева витае слухът, че красивата дама се е отдала на екстремното си хоби – авиацията. Според близки до бизнесдамата тя се е включила в курс за пилотиране на самолет (PPL/A) и е напът да сбъдне своята детска мечта – да полети в небесата.

Припомняме, че г-жа Ламбева е единствената дама у нас, която е лицензиран бижутириен експерт. Страстта си към бижутата тя превръща в своя професия. Ламбева пътува по цял свят в търсене на най-красивите бижута и вдъхновение за своята бляскава работа с тях. От години носителката на титлата „Мисис Дама на годината“ селектира  скъпоценни камъни и изработва уникален дизайн за специални и избрани клиенти

Ваня е страстен колекционер не само на бижута, но и на произведения на изобразителното изкуство.

Родена в София в семейството на дипломат. Дълги години е живяла в различни държави по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг и магистратура „Национална сигурност и отбрана“. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.