Благо Георгиев за раздялата с Ивана: Това е пълна лъжа!

0

Бившият национал на България по футбол Благой Георгиев излезе с официално обръщение чрез БТА относно клевети, които засягат личния му живот. Георгиев, който е известен с кариерата си в руското първенство (Терек, Амкар, Рубин Казан и Оренбург) и Славия, опроверга категорично слуховете, че се разделя с половинката си Ивана.

„Чудех се въобще дали трябва да правя това видео, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа – това е пълна лъжа“, заяви записалият 50 мача за националния отбор Георгиев.

„На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо с извинение е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя?

Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас. Моля Ви! И особено се обръщам към сериозните медии, които в пикови часове също споделят тази „новина“. Проверете я, ако искате, имате ми телефона, звъннете ми. Ще ви вдигна, ще ви кажа, че няма такова нещо. Стига с тези измислици! Още по-дразнещо е, че се намесват и други хора“.

Благой Георгиев добави, че вече има спечелени дела за клевета срещу медии и смята по същия начин да продължи да се защитава. Той ще заведе ново дело, което е сигурен, че ще спечели. „Не че съм длъжен, но искам да кажа – няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои „доброжелатели“ и мишлета, които искат да се осветлят около тази „новина“, но ще ги разочаровам – не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо“.

„Очаквах много повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или знания, защото в последно време имам нови проекти. Както съм казвал, не спирам да пътувам до съседни страни, гледам мачове, срещам се с президенти на отбори, с бизнесмени с интерес да инвестират във футбола. Смятам, че това пъти по-интересно от моя личен живот. Но явно всеки отговаря за акъла си“, завърши бившият футболист.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.