Близък на Шумахер: Той вече седи на масата за вечеря

0

Семейството му опитало всички методи, за да се възстанови германската легенда на Формула 1, качвали го дори в състезателен автомобил

Шумахер вече седи на масата за вечеря. Това сензационно разкритие направи един от най-близките приятели и бивш съотборник на германската легенда на Формула 1 – Джони Хърбърт.

Британецът, който смени 7 тима между 1989 и 2000 г., работеше като коментатор за Sky Sports след пенсионирането си и се слави с отлични източници на информация.

„Чувам някои неща от втора ръка. В нашите среди се говори, че Михаел е способен да седи на масата за вечеря. Не знам обаче дали това отговаря на истината. Чета между редовете. Не сме чували много неща от семейството му и това е разбираемо. Самият той винаги е бил такъв, пазеше личното за себе си, беше потаен. Нещата сега не са се променили много“, добави Хърбърт пред Betting Sites.

Изказването му веднага разбуни духовете, тъй като се появява броени дни след 10-годишнината от ски инцидента и след 55-ия рожден ден на Шумахер.

Разкритието обнадежди феновете, които са подложени на информационно затъмнение относно състоянието на легендата. В опит да се възползва от обществената симпатия към Михаел, през април германско списание публикува фалшиво интервю с пилота, генерирано от изкуствен интелект. Гръмна градиозен скандал, а главният редактор бе уволнен.

На практика единствените оскъдни информации, които са публични за състоянието на Шумахер, идват от роднини или приятели.

Преди няколко дни брат му Ралф заяви, че всички познати на медицината начини за терапия вече са били опитани, за да се стимулира подобряването на мозъчната дейност на пилота – включително разходки с високоскоростен автомобил, за да може шумът от двигателя да върне стари спомени у легендарния състезател.

Най-точно обаче състоянието на легендата бе определено от един от малкото, които е допускан лично до него – бившият му шеф във Ферари Жан Тод, който преди седмици каза:

„Той все още е с нас, споделяме някои моменти заедно, но никога няма да е същото“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.