Близки на Бритни: Все по-зле е, пие хапчета и се друса

0

„Бритни Спиърс е на ръба да навреди на себе си или на околните“, твърдят нейни близки пред таблоида TMZ.

Те разказват пред изданието, че психичното здраве на певицата се е влошило, откакто приключил казусът с настойничеството. По техни думи тя често не приема лекарствата, които я стабилизират, и пие, и употребява различни видове наркотици, което е особено опасно, защото злоупотребява с тях.

Близките й допълват още, че проявявала радикални промени в настроението и често изпадала в ярост, която завършвала с физическо насилие. „Понякога е невъзможно да се общува с нея, защото тя не може да води рационален разговор“, коментират.

TMZ посочва също, че Спиърс отново поддържа отношения с бившия си приятел Пол Солиз, който е престъпник. Двамата дори наскоро влезли във физическа саморазправа след пиянска вечер в хотел, където Бритни се е озовала полугола в коридора, крещейки на хората. Извикана е линейка, след като певицата наранила глезена си, и то сериозно.

Разтревожените й близки са обезпокоени от факта, че откакто е свободна, е станала неузнаваема. А източници на TMZ обясняват: „Някой я снабдява с наркотици и дилър подхранва зависимостта й.“

Самата Бритни наскоро обясни в Инстаграм причината за поведението си: „Едно време бях държана на едно място против волята си за много дълго. Оттогава не съм същата.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.