БОМБА! Актьорът Рупърт Евърет отнел девствеността на принц Хари

0

В интервю, разпространено мълниеносно от британската преса, киноактьорът Рупърт Евърет заяви, че принц Хари не е загубил девствеността си така, както описва в биографичната си книга „Резервен“. Самият Евърет е известен хомосексуалист, така че е възможно да намеква за обратни наклонности на мъжа на Меган Маркъл.

Според херцога на Съсекс сефтето му станало в едно поле, зад кръчма, където бил поканен от дама, а самата тя го третирала като „млад жребец“. 

Станало набързо, след което тя шляпнала 16-годишния младеж по задника и по думите му го „пратила да пасе“. 

Според Евърет случката изобщо не е била такава. Нито е било с посочената дама, нито е станало зад кръчма в полето, нито изобщо е било в Англия.

Разбира се, това заформи такава жестока интрига, каквато не е имало поне от излизането на биографията на Хари. Всички се питат откъде 63-годишният актьор знае с такива подробности при какви обстоятелства е загубена девствеността на Хари.  

Самият Рупърт се разкри като гей през 2000-ата година, преди още да е станало модерно. Преди това е имал и връзки с жени, в това число и със самата Мадона. Днес Евърет живее с млад бразилец на име Енрике в Англия.

Днес Рупърт Евърет е дърт гей, но като млад актьор беше парче и половина

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.