Божидар Искренов-Гибона: Не съм се женил трети път, работя в САЩ по 14 часа на ден

0

Не съм се женил трети път. Не отричам, че имам приятелка, но нямаме брак. Живея си в САЩ, в България се връщам по няколко пъти в годината, заради майка ми, грижа се за нея. Иначе всичките ми близки са в Америка – двете ми деца, внуците, работата”..

Въпреки, че не живеят заедно, със сина си и Алина са в прекрасни отношения 
Снимка: фейсбук
Въпреки, че не живеят заедно, със сина си и Алина са в прекрасни отношения Снимка: фейсбук

Това сподели легендарният футболист от близкото минало Божидар Искренов-Гибона.
60-годишната звезда на “Левски” не смята, че има срамен труд, и в момента продължава да кара кола и да пазарува за различни хора.

“Изкарвам добри пари, все пак сметките трябва да се плащат, работя понякога и по 14 часа. Но не се връщам за постоянно в България, защото просто няма какво да правя тук, не се виждам в ролята на пенсионер, който нищо да не прави по цял ден.

Искренов с Алина и близките на сватбата на дъщеря си
Снимка: личен архив
Искренов с Алина и близките на сватбата на дъщеря си Снимка: личен архив

Аз обичам да се движа, чувствам се перфектно за възрастта си, а и тук животът на пенсионерите никак не е за завиждане”, обяснява още Гибона, докато шофира в Далас, Тексас, където живее дъщеря му Настася.

Най-голямо щастие за ексфутболиста е забавлението с двамата му внуци – Роугън и по-големия Хенри. Той ги посещава почти всеки ден и се радва на порастването им.

Гибона и новата му приятелка
Снимка: личен архив
Гибона и новата му приятелка Снимка: личен архив

“Не обичам да говоря за личния си живот. Не съм се женил трети път и не смятам и да го правя на този етап”, каза 60-годишният Гиби.

В началото на годината, в социалните мрежи изтекоха снимки, на които футболистът е на екзотична ваканция в Тайланд с красива русокоса жена на име Сиа. За нея той не отрече, но и не призна, че са сключили брак. Познанството им датира от момента, в който Гиби идва у нас да види майка си. Доколкото се вижда от снимките на Сиа, тя работи като мениджър в известна хранителна верига у нас. Дали ще го последва отвъд океана обаче, засега остава загадка.

Синът му и внукът му
Снимка: личен архив
Синът му и внукът му Снимка: личен архив

“Всичко в живота съм направил с много любов. Водил съм се винаги от това да помагам на хората. Така ме е учил баща ми Георги, а и в това вярваха другите ми двама “бащи” – Вили Вуцов и Иван Славков”, казва още Гиби.

Личният живот на Божидар Искренов е точно толкова бурен, колкото и футболната му кариера. За разлика от повечето си съотборници, които се женят за гимнастички, Гиби тръгва по друг път. Той се жени за стюардесата Алина, която през 80-те грее от всички рекламни пана на БГА “Балкан”. Живеят дълги години заедно, а през 1995 г. заминават за САЩ.

Източник: 24 Часа

С единият от внуците 
Снимка: личен архив
С единият от внуците Снимка: личен архив
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.