Брад Пит е готов да се ожени за Инес, но при едно условие

0

Брад Пит възнамерява да се ожени за приятелката си Инес де Рамон, която е вицепрезидент на компания за бижута.

Малко след като „чукна“ 60 години и празнува с най-близките си хора, свидетел на пиршеството заяви, че актьорът имал намерения да направи следващата стъпка в отношенията си с новата дама, която притежава сърцето му.

„Той държеше Инес близо до себе си през цялата нощ. Влюбен е до уши в нея и иска да й предложи брак“, са думите на запознатият пред изданието Radar. Дори и тази стъпка да стане реалност обаче, Брад имал едно условие – да сключи предбрачен договор с любимата си, стана ясно от медията.

След като прекара седем години във война с Анджелина Джоли „този път той не рискува“. Именно поради тази причина ще настоява Инес да подпише солиден предбрачен договор, който да защити 650 млн. долара негови активи и притежания.

Иначе по думи на неговите приятели: „Брад загуби много заради Анджелина“. „Преговорите бяха мъчителни, а съдебните такси – астрономически“, казват те. Смятат, че Брад все още преживява и факта, че децата му странят от него. Съобщава се, че вече не поддържа връзка с Мадокс, Пакс и Захара. „Не би могъл да преживее още един такъв развод. Това бяха най-лошите години в живота му“, обясняват близки до него.

Новият му романс е единственият светъл лъч. „Инес не беше до него от самото начало, но тя видя как разводът му се отрази и много го подкрепи“. И макар Брад да „не предвижда никакви проблеми с нея“, източник казва, че „бизнес екипът му не би му позволил да се обвърже по-сериозно отново, без да предприеме някои мерки“.

Колкото до Инес – през изминалата година тя се разведе след близо петгодишен брак с актьора Пол Уесли. „Тя напълно разбира правните тънкости и това, че той иска да играе на сигурно“, твърди запознат, пише Дир.бг. „И няма нищо против – Брад си заслужава.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.