Брад Пит иска деца от новата си приятелка

0

Два пъти разведеният и баща на шест деца Брад Пит изглежда по-щастлив от всякога с новата си половинка Инес и не само че не изключва идеята за трети брак, но и е готов да има деца с нея.

Твърди се, че носителят на Оскар иска да даде ново начало на живота си с де Рамон и дори е казал на приятели, че 34-годишната дизайнерка на бижута би била „прекрасна майка“, пише dir.

„За Брад е опустошително, че няма връзка с децата си, но Инес му е истински източник на утеха и това ги сближи още повече. Не е изключено да има повече деца в живота си. Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Тя е търпелива, лесна и със страхотно чувство за хумор. С други думи, връзката им е гладка и без драми. Той гледа на отношенията им в дългосрочен план“, разказва приятел на Брад.

Драмите в личния живот за Брад Пит идват една след друга, като освен съдебната битка с Анджелина Джоли, той получи няколко тежки удара от децата си, които едно по едно изявяват желание да не носят фамилията му и да нямат нищо общо с него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.