Бременна ли е Лейди Гага?

0

Лейди Гага отново предизвика слухове, че може да е бременна, появявайки се с прилепнала черна рокля, която ясно очертава наедрялото й коремче.

От заснети кадри беше заснет и масивен диамантен пръстен, което пък доведе до спекулациите, че най-вероятно вече е и сгодена.

Разпространените снимки са заснети на репетиционната вечеря за сватбата на сестра й Натали Германота в Йорк, Мейн, както и от самата церемония.

През последните месеци, след края на снимките на втория филм „Жокер“, в който си партнира с Хоакин Финикс, Лейди Гага предпочита да не се появява често в публичното пространство, тъй като продължава да работи по нов албум.

Тя направи само едно публично излизане на премиерата на нейния концертен филм за HBO, озаглавен Gaga Chromatica Ball, по време на което беше облечена в тоалет, който прикрива корема й.

На снимки от сватбата на сестра й, хитмейкърката блести заедно с приятеля си Майкъл Полански, пише Дир.бг.

Още през март 2021 г. беше съобщено, че романсът на Гага с Полански става сериозен и тя е изразила желание да създаде семейство с него. „Тя каза на приятелите си, че иска да изпълни няколко проекта и след това да се съсредоточи върху създаването на семейство“, казва източник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.