Бритни Спиърс: Преди 23 г. забременях от Джъстин Тимбърлейк, но направих аборт, защото той не искаше да става баща

0

Шокиращи разкрития направи известната поп певица Бритни Спиърс. През 2000 г. звездата забременяла от Джъстин Тимбърлейк, но направила аборт, защото изпълнителят от бой бандата N*Sync „не искаше да става баща“.

41-годишната певица, която излизаше с Тимбърлейк в периода 1999-2002 г., описва подробно „мъчителното“ решение да прекрати бременността, в предстоящите си мемоари „Жената в мен“. Тя разказва, че е заченала, когато с бившия й любим били на 19-годишна възраст.

Звездата твърди, че докато тя е искала бебето и е „мечтала да има семейство“ с Тимбърлейк, той „не е бил готов“ за отговорностите на родителството и е смятал, че двамата са твърде млади.

„Беше изненада, но за мен това не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм искала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да е много по-рано, отколкото очаквах“, пише в мемоарите й, цитирани от списание „People“.

„Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади. Сигурна съм, че хората ще ме мразят за това, но се съгласих да нямам бебето. Не знам дали това беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. Но Джъстин беше напълно сигурен, че не иска да става баща. До ден днешен това е един от най-агонизиращите моменти, които съм преживяла в живота си“ пише още Бритни.

Бритни и Джъстин приключиха връзката си през 2002 г. С днешна дата Спиърс е майка на двама сина – 18-годишния Шон Престън и 17-годишния Джейдън Джеймс, които са плод на любовта й с бившия й съпруг Кевин Федърлайн.

Мемоарите на Бритни се очаква да излязат на пазара на 24 октомври, което е почти две години след като съдът я освободи от попечителството на баща й, което той упражняваше върху нея в продължение на 13 години.

Припомняме и че хора от обкръжението на Джъстин разказаха преди време, че той е доста притеснен от предстоящата книга на бившето си гадже, тъй като не знаел каква част от отношенията им ще бъде извадена на показ. Засега той не е коментирал разкритието на Спиърс за аборта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.