Бритни Спиърс се извини на Джъстин за някои от разкритията за връзката им

0

Поп принцесата Бритни Спиърс се извини на бившето си гадже Джъстин Тимбърлейк за разкритията за връзката им, които направи в мемоарите си, заявявайки, че „дълбоко съжалява“.

Двамата изпълнители излизаха в периода между 1999 г. и 2002 г. В книгата си „Жената в мен“, която излезе на пазара миналата година, Бритни направи серия от експлозивни разкрития за бурната им връзка.

Тя написа, че той я е принудил да направи аборт, когато е забременяла и че с действията си я е накарал да изглежда пред широката общественост като „блудница, която е разбила сърцето на златното момче на Америка“, когато са се разделили.

Бритни протегна ръка за прошка към бившия си, като се извини в Instagram за „някои от нещата“, които е написала. Същевременно с това похвали двете нови песни на Джъстин, „Selfish“ и „Sanctified.“ За публикацията си тя сподели скорошен клип на Джъстин, който свири заедно с тв водещия на „The Tonight Show“ Джими Фалън.

„Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам… Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк „Selfish“. Толкова е добра и защо всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно??? Ps „Sanctified също е уау“, написа тя.

Джъстин беше жестоко нападнат от феновете на Спиърс, тъй като нейната история за раздялата им най-накрая излезе на бял свят, две десетилетия след края на връзката им.

Бритни отправи множество обвинения срещу бившия си в мемоарите си от 2023 г., включително критикувайки песента му от 2002 г. „Cry Me a River“ за това как я е накарал да изглежда.

Когато двамата се разделиха, кариерата му буквално изригна. Албумите и песните му бяха рекламирани като резултат от разбитото му от Бритни сърце. В музикалния видеоклип за „Cry Me A River“ той дори използва двойничка на Бритни и тя беше охулена за раздялата им, пише Дир.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.