Читателски сигнал: Охранителите от „Е и О секюрити“ управляват Инспекцията по труда в Благоевград срещу „бонуси”

0

Как частна охранителна фирма разширява дейността си чрез съдействието на държавна институция може да вземем идея от ръководството на благоевградската „Инспекция по труда” и по-точно от нейния директор Славянка Симитчийска и подчинената ѝ шефка на „Безопасност на труда и контролна дейност” Спаска Стамболийска, гласи сигнал до Narod.bg.

Дори когато възникне личен проблем на собственика и управител на охранителната фирма „Е и О секюрити” ЕООД Емил Асенов Георгиев, той се разрешава бързо чрез намеса на подходящите инспектори, категоричен е информаторът. За извършваните услуги възнагражденията са под различна форма – банкети, фирмени календари, може и по друг начин, лаконичен е източникът на Narod.bg.

„Съвсем основателно благоевградчани питат кой управлява Инспекцията по труда в Благоевград. Дали това е охранителна фирма „Е и О секюрити”, регистрирана на ул. „Григор Пърличев” №8 и нейният управител, който е в повече от близки отношения с директорката Симитчийска?

Или пък е службата по „Трудова медицина”-Петрич, която пък се управлява от голямата инспекторка Стамболийска – дясната ръка на Симитчийска, с която правят дамско ОПГ с още няколко приближени инспекторки и за разнообразие има и двама-трима инспектори от мъжки род.

Някои от приближените дори са бивши съдружници на директорката и работодатели с шивашки цехове, за което Narod.bg обещава да публикува отделен материал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.