Човек от публиката замери Харис Стайлс по време на концерт

0

Един от най-известните съвременни изпълнители Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен от човек, стоящ в публиката, по време на концерт на изпълнителя във Виена, пише чуждестранната преса.

Видеоклипове от концерта в стадион „Ernst-Happel“ в Австрия, публикувани онлайн в събота, показаха как поп звездата върви по сцената, докато предмет полита във въздуха и да го удря близо до окото му. След удара той потръпва от болка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

Личеше си, че го боли много. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас отново и продължи да пее„, каза негов почитател, присъствал на случилото се.

29-годишният певец и преди е бил замерян с предмети, хвърлени от фенове по време на концерти – миналия месец той беше ударен в лицето от букет с цветя по време на изявата си в град Кардиф.

През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което публикува снимка в Инстаграм, с която тя показа голямата лилава синина на клепача си. 27-годишен мъж беше арестуван и обвинен в нападение заради този инцидент.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс съобщи, че човек се е качил на сцената, докато тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, като „ѝ ударил толкова силен шамар“, че е одраскал вътрешността на окото ѝ.

Американската кънтри певица Келси Балерини също беше ударена в лицето от гривна, която фен хвърли по време на неин концерт в щата Айдахо, припомня БТА. Тя сподели снимки от концерта в социалните мрежи и написа: „Послепис – добре съм, нека просто да се пазим по-добре взаимно по време на концертите.“

Тази седмица британската певица Адел но време на един от концертите си в Лас Вегас заяви на публиката: „Забелязали ли сте как в момента хората сякаш забравят за етикета на шоуто? Просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги? Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия.“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.