Цигарен магнат и жена му си търсят ново момиче за харема

0

Цигареният магнат Травърс Бейнън и жена му Тайша съобщиха, че си търсят ново женско попълнение за полигамната им връзка.

51-годишният Бейнън информира, че със съпругата му си търсят нова „главна приятелка“, която да живее с тях в луксозното им имение в град Голд Коуст в австралийския щат Куинсланд. Двойката вече е пуснала обява в интернет, в която са описали какво ще се изисква от претендентките за позицията.

Сред изискванията са момичетата да са привлекателни, забавни, дружелюбни, спонтанни, с приключенски дух и да подхождат с нужното уважение към другите, гласи обявата.

В замяна избраницата ще се радва на изцяло дизайнерски дрехи на световни марки, околосветски пътешествия и достъп до ексклузивни частни партита в компанията на Травърс.

Момичето, което бъде избрано, ще бъде задължено да се поддържа в приятен за окото вид чрез посещения в салони за красота, разходите за които ще бъдат поети изцяло от магната. В това число влизат маникюр, солариуми, прически, фитнес програми, здравословни диети и козметични процедури.

От богаташкото семейство потвърдиха за Дейли Мейл, че предишното момиче на позицията Ниша Даунс е била освободена преди няколко месеца и вече не е част от имението им.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.