Цялото ръководство на Лудогорец подаде оставки. Ивайло Петев: Срамувам се

0

Цялото ръководство на Лудогорец подаде оставки след кошмарната загуба с 1:7 от Нордшеланд в четвъртък вечер в Лигата на конференциите.

Шампионите записаха най-тежкото си поражение, като днес стана ясно, че веднага след мача ръководството на „орлите“, както и спортно-техническия щаб са уведомили собствениците Кирил и Георги Домусчиев, че напускат.

Треньорът Ивайло Петев непосредствено след фиаското обяви, че се срамува и съжалява за случилото се, като се надява футболистите му да са взели поуки.

Капитанът Бърнард Текпетей пък няколко пъти се извини, а сега по всичко личи, че ще трябва да се приспособи към методите на работа на нов наставник, ако оставката на Петев и останалите бъде приета – нещо, което звучи напълно логично предвид историческия срив в Дания.

Ето и какво гласи официалната позиция, публикувана на уебсайта на разградския тим:

„Цялото ръководство на ПФК Лудогорец и спортно-техническия щаб подадоха оставки минути след рекордната загуба от Нoрдселанд в четвъртък. Те са депозирани пред собствениците Кирил и Георги Домусчиеви.

С този акт ръководството и спортно-техническия щаб поема пълната отговорност за загубата в Дания, която е сред най-големите за тима в евротурнирите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.