ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ… Българинът търсил да си купи „плюшена мотика“, „полулей“ и „палър банк“

0

„Плюшена мотика“, „полулей“, „палър банк“, „бебегон“ и „убуфки“ са търсили нашенци да си купят от онлайн магазин.

В края на 2023 г. eMAG сподели традиционната си класация с най-необичайните, забавни и изненадващи търсения от потребители на платформата за електронна търговия. Повод да се усмихнем, а и да видим колко много вече сме свикнали онлайн да намираме почти всичко, което ни е нужно – дори „принцът”, „истинско бебе” и „гумени легла за крави”.

Комфортът у дома е бил сред приоритетите за потребителите и много от тях са търсели да закупят полилей (или „полулеи” и „пулюлей”), смесители, прахосмукачки и мобилни климатици.

На платформата се предлагат милиони продукти, в най-разнообразни категории, поради което вероятно има клиенти, поискали от там „плюшена мотика”, „огърлица за гаджи” и дори „робот който да ми пише домашните”.

Когато не са се сещали за точното наименование на продукта, клиентите са давали насоки като „за варене на млеко”, „бягаща машина”, „машина за пилети” или направо „неща за кола”. Понякога търсенията са озадачаващи – „домашни мелчета”, „машинка за плетушки”, „брабантия”, – а друг път максимално конкретни – „малък калкулатор който е 5 см малък”, „етажерка да баня метална над казанчето за вода”.

Изписването на различни технологични устройства е затруднило някои, които са се опитвали да намерят „клавеятура”, „палър банк”, „лабтоби” или „лактопи”.

При домашните уреди също се появяват предизвикателства като „мини плютия”, „чакузи” и „шошилня за дрехи”.

И след като онлайн може да се намери почти всичко, има хора, които са потърсили „ковчегът на ной”, „мас от мърмот”, „дух паяк” и „улей за пърцалки”.

Има регистрирани и въпроси като „кои продава вила в рибарица”, „има ли в бежов цвят фризер ракла” и „кои нокий не могат да се подслушват”.

Някои споделят интереси – „постригване на животни”, „биене на масло”, – а други дават ценни съвети – „почистете черешите от костилките”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.