Дара полугола на плажа

0

Гласовитата варненка Дара оставя много малко на въображението с последните снимки, които публикува в профила си в Инстаграм, отбелязват нейни фенове.

Дарина Йотова, както е цялото име на певицата, припомни на своите над четиристотин хиляди последователи в Инстаграм, че по света все още има места с истинско лято. Точно като Маями, където певицата се озова по време на съвместното си турне с Дони. Двамата пяха пред сънародниците ни в Съединените американски щати и Канада преди повече от месец. И макар изпълнителката на „Родена такава“ отдавна да се прибра, едва тези дни тя реши да сподели няколко снимки от престоя си зад океана.

Надарената брюнетката качи в личния си профил галерия от две изображения и едно видео, на които позира пред фотографския обектив на лазурен бряг, облечена в червен бански от две части с изрязана кройка, разкриваща пищните извивки на нейното тяло.

Преди дни медиите у нас предадоха, че Дара е била засечена в хотелски комплекс, намиращ се в Равда, заедно с мъж, който много приличал на Евгени Генчев от предаването „Ергенът“.

Варненката рядко говори за гаджето си Ервин Иванов, който е доктор по фармакология, развиващ бизнес за преработване на индустриален коноп в съседна Румъния. Нещо повече, тя не е качвала техни общи снимки във виртуалното пространство от три месеца насам, когато двамата бяха на почивка в Занзибар. Този факт и досега кара мнозина да си постоянно да си задават въпроса дали са заедно, или са се разделили.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.